Aşk Yakar

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşk Yakar, 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Aşk Yakar programını saat 23:50'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Shaurya Nikita ve Acey’den kurtulmak için bir plan yapar.Mehek başta bu plana sıcak bakmasa da Shaurya’nın ısrarıyla kabul etmek zorunda kalır. Mehek ailesini arayıp bir kaza geçirdiklerini söyler. Apar topar hastaneye giden ailesi Shaurya’yı göremeyince merak eder. Polis Shaurya’nın öldüğünü söyleyince herkes yıkılır. Mehek’i de alıp eve dönen Karuna oğlunu kaybetmenin acısını yaşar. Mehek herkesten gizli bir şekilde Shaurya ile görüşür. Planlarının işe yaramamasından endişelenen ikili planlarını güçlendirmeyi düşünür. Shaurya ve Mehek ailelerine kötülük yapanların gerçek yüzlerini ortaya çıkarabilecek mi?

Aşk Yakar, Kanal 7'de yayınlanan ve 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 21:15'te başlayan Diriliş Ertuğrul isimli programdan sonra saat 23:50'de başlayacak.

Aşk Yakar programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

23 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 23:50'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Aşk Yakar dizisi yayını başlayacaktır.