Aşk Mantık İntikam

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 17 Nisan 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Aşk Mantık İntikam programını saat 12:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ozan, Atlas’tan ilk defa baba sözcüğünü duymuştur fakat bunun sevincini yaşayamaz. Çünkü oğlu, Salim’in yanındadır. Ozan ve Esra hemen Atlas’ı almak için harekete geçerler. Ozan Salim’in tehdidi karşısında ona şirketi satmaya karar verdiğini söyler, ancak aslında başka bir planı vardır. Bu plandan habersiz olan Esra ise bilmeden Ozan’ın tüm planlarını alt üst eder. Ozan ve Esra yine komik ama bir o kadar da tehlikeli bir maceranın içine çekilmişlerdir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Aşk Mantık İntikam, FOX'de yayınlanan ve 17 Nisan 2022 Pazar günü saat 11:20'de başlayan Kadının Eseri isimli programdan sonra saat 12:30'da başlayacak.

Aşk Mantık İntikam programının yayını, 14:00'te yayınlanan Benden Söylemesi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

17 Nisan 2022 Pazar günü saat 12:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Aşk Mantık İntikam dizisi yayını başlayacaktır.