Aşk Mantık İntikam

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 7 Nisan 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Aşk Mantık İntikam programını saat 23:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Esra, avukatından Ozan’la boşanmak üzere olduklarını öğrenmiştir. Ozan’a duyduğu tüm güveni yerle bir olan Esra, Ozan’ı evden yollar. Ozan kendisini Esra’ya affettirmeye kararlıdır. Bir yandan Esra’nın güvenini yeniden kazanmaya bir yandan da evine dönmeye çalışmaktadır. Esra’nın hoşuna gidebilecek her şeyi deneyen Ozan’ın işinin kolay olmadığını anlaması uzun sürmeyecektir. Diğer yandan Elif, veda etmekte güçlük çekince kimseye haber vermeden İstanbul’dan ayrılır. Esra, Elif’in neden gittiğini öğrenince, Eko ve Ozan’la birlikte maceralı bir yolculuğa çıkarlar.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Aşk Mantık İntikam, FOX'de yayınlanan ve 7 Nisan 2022 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan Mahkum isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Aşk Mantık İntikam programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

7 Nisan 2022 Perşembe günü saat 23:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Aşk Mantık İntikam dizisi yayını başlayacaktır.