Aşk Mantık İntikam

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 24 Mart 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Aşk Mantık İntikam programını saat 23:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ozan ve Esra, Efe’nin ayak oyunlarıyla şirketten uzaklaştırılmışlardır. Ozan şirketini geri kazanabilmek için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır. Esra’nın, Efe ile aynı binada oturmasını istemeyen Ozan ilk iş olarak Esra’nın eve dönmesini sağlar. Ozan ve Esra bundan sonra Hilmi’ye ulaşıp tüm gerçekleri anlatmanın yollarını aramaya başlar ama Hilmi’nin kararı nettir, onlarla görüşmeyecektir. Bunu anlayan Esra ve Ozan, Hilmi’nin şehir dışındaki evini bulup karşısına çıkmaya karar verir. Fakat önlerinde bir engel vardır. Efe Ozan’ın kendisine daha önce de saldırdığını söyleyerek ondan şikayetçi olmuştur.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Aşk Mantık İntikam, FOX'de yayınlanan ve 24 Mart 2022 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan Mahkum isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Aşk Mantık İntikam programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

24 Mart 2022 Perşembe günü saat 23:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Aşk Mantık İntikam dizisi yayını başlayacaktır.