Aşk Mantık İntikam

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 29 Kasım 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Aşk Mantık İntikam programını saat 11:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ozan ve Esra, Mert’in kim olduğunu artık bilmektedir. Mert Ozan’la konuşmak için şirkete girer fakat beklenmedik bir müdahale ile Ozan’a ulaşamaz. Ozan ve Esra, Mert’in tüm kişisel bilgilerine erişmiştir. Adım adım Mert’in peşine düşerler. Çağla her anlamda köşeye sıkışmıştır ve Mert’in uzlaşmak gibi bir niyeti yoktur. Sonunda beklenen yüzleşme gerçekleşir. Ozan, Çağla ve Mert’i karşı karşıya getirir. Esra ise çok önemli bir karar alır. Esra’nın aldığı bu karardan sonra kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Aşk Mantık İntikam, FOX'de yayınlanan ve 29 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 08:30'da başlayan İlker Karagöz İle Çalar Saat Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 11:15'te başlayacak.

Aşk Mantık İntikam programının yayını, 13:30'da yayınlanan Benden Söylemesi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

29 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 11:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Aşk Mantık İntikam dizisi yayını başlayacaktır.