Aşk Mantık İntikam

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 3 Ağustos 2021 Salı günü ekrana geliyor. Aşk Mantık İntikam programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ozan, Çınar ve Esra’yı baş başa görünce aralarında bir şey var sanır ve hayal kırıklığı içinde orayı terk eder. Esra, Ozan’ın gidişine engel olamaz. Ozan, sırra kadem basmıştır. Herkes onu ararken, Ozan’ı Esra bulur. Ozan ve Çağla bir hayır işi için yapacakları fotoğraf çekiminde gelin ve damat olacaklardır. Bu durum Esra’nın hoşuna gitmese de sette çalışmak zorunda kalır. Ancak, yaşanan birtakım aksilikler sette bazı tatlı ve acı sürprizlere neden olacaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Aşk Mantık İntikam, FOX'de yayınlanan ve 3 Ağustos 2021 Salı günü saat 19:00'da başlayan FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Aşk Mantık İntikam programının yayını, 22:45'te yayınlanan Hababam Sınıfı Askerde isimli film başlayana kadar devam edecek.

3 Ağustos 2021 Salı günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Aşk Mantık İntikam dizisi yayını başlayacaktır.