Artık Umut da Yok

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Artık Umut da Yok, 22 Temmuz 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Artık Umut da Yok programını saat 00:20'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Genç kız sevdiğinin talihsiz bir kazayla ölmesi sonucu bütün ailede hedef haline gelmiştir. Çocuğu ölen acılı baba genç kızı oğlunun ölümünün sorumlusu olarak görür. Hem sevdiğinin yokluğuna hem de amcasının suçlamalarına daha fazla dayanamayan genç kız intihar eder. Fakat acı günler bununla da sona ermez. İki gencin ölümüyle iki kardeşte artık birbirine düşman kesilmiştir. Fakat geride hala birbirlerine sonsuz bir sevgiyle bağlı olan iki genç daha vardır. Ailelerinden umudu kesen iki genç birlikte çok uzaklara kaçıp mutlu olma hayalleri kurarlar. Fakat bu hayalleri de gerçek olamayacak kadar uzaktır. Acıdan gözleri gerçeklere kapalı olan iki ailenin hedefinde şimdi geriye kalan tek evlatları vardır.

Artık Umut da Yok, Kanal 7'de 22 Temmuz 2021 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Artık Umut da Yok programının yayını, 03:00'te yayınlanan Tekrar Programlar isimli program başlayana kadar devam edecek.

22 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 00:20'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Artık Umut da Yok filmi yayını başlayacaktır.