Artık Oluversin Gari

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Artık Oluversin Gari, 23 Temmuz 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Artık Oluversin Gari programını saat 22:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bütün köylüler duydukları dedikodunun gerçek olup olmadığını öğrenmeye, Güney, Derya ve ailesinden laf almaya çalışırlar. Deniz’in ameliyatı bitmiştir ve eve gelmişlerdir. Sadri ve Hatice olanları anlatır. Derya onlara hiçbir şeyin değişmediğini, yine öz ailesi olduklarını söyler. Salih ve Nuriye otele yerleşmişlerdir. Bu arada Güney Derya’ya evlilik teklifi etmek için hazırlıklara başlar ve Deniz’den fikir almak için yardım ister. Seda ise boş durmaz ve sürekli Güney’in etrafında dolanır. Güney onu istemediğini, Derya’ya âşık olduğunu tekrar anlatır. Güney’in evlilik teklifi, Seda’nın flaş belleği bulup ortalığı karıştırması, köylülerin defineciler ve otelciler olarak ikiye ayrılmasıyla eğlenceli ve komik olaylar yaşanmaya başlar.

Artık Oluversin Gari, FOX'de yayınlanan ve 23 Temmuz 2021 Cuma günü saat 20:00'da başlayan Aşk Mantık İntikam isimli programdan sonra saat 22:45'te başlayacak.

Artık Oluversin Gari programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

23 Temmuz 2021 Cuma günü saat 22:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Artık Oluversin Gari filmi yayını başlayacaktır.