Arka Sokaklar

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Arka Sokaklar, 8 Ekim 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Arka Sokaklar programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ekibimiz Bora’yı yakalamak için sıkı bir takip başlatır. Harun bir yandan kardeşi Bora’nın teslim olmasını isterken, diğer yandan işlediği suçu temizleme peşindedir. Burak, hastanenden çıkmış ve evine geri dönmüştür. Aslı, kardeşi Burak’ı kaçıran kişinin aynı zamanda babasını şehit eden kişinin kerim aslan olduğunu öğrenmiş ve intikam isteği ile yanıp tutuşmaktadır. Leyla’yı Nazif’in elinden kurtarmak için, Nazif’in isteğini yerine getirir. Delil olarak adli emanette tutulan görüntüleri gizlice alır ve Nazif’e teslim etmek için yola çıkar. Teslimat sırasında ekibimiz olay yerine baskın yapar.

Arka Sokaklar, Kanal D'de yayınlanan ve 8 Ekim 2021 Cuma günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Arka Sokaklar programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

8 Ekim 2021 Cuma günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Arka Sokaklar dizisi yayını başlayacaktır.