Annem

teve2'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Annem, 15 Ocak 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Annem programını saat 05:00'te teve2'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece teve2 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Musa ve Zeynep yıllar önce büyük bir aşk yaşarlar ve evlenirler. Ancak Zeynep hamileyken kocasının bir hatasını affedemez ve karnındaki çocuktan bahsetmeden Musa’dan boşanır. Boşandıktan sonra Zeynep, pazarda köfte satarak kızını büyütmeye çalışmaktadır. Musa, müteahhitlikle başlayan iş hayatına farklı bir yön vererek politikaya atılır ve bakanlığa kadar yükselir. Konumu sayesinde rahat bir yaşantıya sahip olur. Zeynep’ten bir daha haber alamayan Musa, gazeteci bir kadınla nişanlanır. Kızları Gonca, 16 yaşına gelmiştir. İyi bir okulda burslu okumaktadır. Zeynep, Gonca’ya babasının yıllar önce öldüğünü söylemiştir. Kızından haberi olmayan Musa garip bir tesadüfle gerçekleri öğrendiğinde neler olacaktır?

Annem, teve2'de yayınlanan ve 15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 04:00'te başlayan Müzik isimli programdan sonra saat 05:00'te başlayacak.

Annem programının yayını, 06:00'da yayınlanan Ihlamurlar Altında isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 05:00'te teve2'de hangi program yayınlanacak?

Annem dizisi yayını başlayacaktır.