Ankara’da Yedim Taze Meyveyi

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ankara’da Yedim Taze Meyveyi, 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Ankara’da Yedim Taze Meyveyi programını saat 08:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sevdiği uğruna ailesini terk eden Hatice, ormanın içinde iki göz odalı evlerinde doğa şartlarına rağmen eşiyle birlikte mutlu mesut bir hayat yaşamaktadır. Mutlulukları bebeklerinin de gelişiyle ikiye katlanmıştır. Ta ki kötü kader ansızın kapılarını çalana dek… Yaşamlarının zor koşullarına şimdi bir de eşinin ince hastalığı eklenmiştir. Hatice tam hayalini kurduğu mutluluğu yakalamışken eşi Sefer amansız bir hastalığın pençeleri arasındadır. Yuvasını ve sevdiğini kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapan Hatice’nin son çaresi ise kovulduğu baba ocağına el açmaktır. Ama acımasız bir şartla.

Ankara’da Yedim Taze Meyveyi, Kanal 7'de yayınlanan ve 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Ankara’da Yedim Taze Meyveyi programının yayını, 10:00'da yayınlanan Annenin Vasiyeti isimli film başlayana kadar devam edecek.

10 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 08:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Ankara’da Yedim Taze Meyveyi filmi yayını başlayacaktır.