Ana Sözü

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ana Sözü, 7 Aralık 2021 Salı günü ekrana geliyor. Ana Sözü programını saat 09:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Pazarcılık yaparak annesine bakan İsmail, hiçbir zaman annesinin sözünden çıkmamıştır. Bir türlü iki yakası bir araya gelmeyen İsmail’in önüne iyi bir iş fırsatı çıkar. Bir inşaat firmasında iş bulan İsmail’in yurt dışında çalışması gerekmektedir. İsmail’in şehrin dışına bile çıkmasına razı olmayan annesi, yurt dışı işine kesinlikle izin vermez. Fakat İsmail, yaşlı kadını yalnız bırakma pahasına işi kabul eder ve arkadaşı Bülent’le yola çıkar. Bülent ve İsmail, sınırdan geçmek üzere yol alırken, saldırıya uğrarlar. Arkadaşı Bülent, gözlerinin önünde öldürülür. Bu sırada, seken kurşunun gözüne isabet etmesiyle kör olan İsmail, kendilerine saldıran grup tarafından dağa çıkarılır. İsmail, annesinin sözünü dinlememenin cezasını ağır bir şekilde ödeyecektir.

Ana Sözü, Kanal 7'de yayınlanan ve 7 Aralık 2021 Salı günü saat 07:45'te başlayan Hastane Kapısı isimli programdan sonra saat 09:00'da başlayacak.

Ana Sözü programının yayını, 10:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

7 Aralık 2021 Salı günü saat 09:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Ana Sözü filmi yayını başlayacaktır.