Alparslan: Büyük Selçuklu

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Alparslan: Büyük Selçuklu, 3 Nisan 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Alparslan: Büyük Selçuklu programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Alparslan, ordusuyla Kutalmış’ın üzerine yürümüştür. Kutalmış ise yıldızlara bakarak o tarihte savaşmanın kendisine başarı getirmeyeceğini görmüş ve geçiş yolunu bataklığa çevirerek Alparslan'ın geçmesini engellemeye çalışmıştır. Alparslan her şeyi göze alarak bataklığı geçmiş ve Kutalmış’ı meydana davet etmiştir. Kutalmış, Alparslan’ın karşısına çıkacak mı? Bu mücadelede tahta yürüyen kim olacak? Leon da Alparslan ve Kutalmış savaşını uzaktan takip etmeye başlar çünkü amacı savaşın galibini en zayıf anında kırarak Süleyman’ı tahtta rakipsiz bırakmaktır. Leon hedefinde başarıyı yakalayabilecek mi? Seferiye’ye gelen alp, Alparslan’a bir tuzak hazırlandığını söyler. Seferiye Alparslan’ı bu tuzaktan kurtarabilecek mi? Süleyman ise meydan savaşından galip çıkan beye karşı elini güçlendirmek için hazırlıklarını yapmaktadır. Süleymanşah ve Mansur’u Kutalmış’a karşı koz olarak kullanacak olan Süleyman, Alparslan’a karşı elinde kimi koz olarak tutacak?

Alparslan: Büyük Selçuklu, TRT 1'de yayınlanan ve 3 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 18:15'te başlayan Ramazan Sevinci isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Alparslan: Büyük Selçuklu programının yayını, 23:30'da yayınlanan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

3 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Alparslan: Büyük Selçuklu programı yayını başlayacaktır.