Alparslan: Büyük Selçuklu

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Alparslan: Büyük Selçuklu, 13 Mart 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Alparslan: Büyük Selçuklu programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tuğrul’un Alparslan’ın tahta çıkmasına dair fermanı Alparslan’ın eline ulaşmış, Alparslan bu ferman ile Süleyman’ın karşısına dikilmiştir. Alparslan, Süleyman’dan tahtı alabilecek mi, yoksa Süleyman’ın ayak oyunlarına karşı yeni çareler mi bulacak? Seferiyelerin kaçırıldığını öğrenen Alparslan bu durum karşısında harekete geçer. Alparslan hem Süleyman’a karşı taht mücadelesine girer hem de Seferiyeleri kurtarmaya çalışır. Aynı zamanda Kutalmış’dan gelecek olan saldırılara karşı önlemini almalıdır. Seferiyeler, vahşilerin elinde esir olarak ölümün kıyısında beklemektedirler. Seferiye, vahşilerin elinden kurtulabilmek için Alparslan’a haber gönderecek mi, yoksa kendi kurduğu bir tertiple mi bu belayı savuşturacak? Kutalmış, Tuğrul’un ölümüyle saltanatı almak için harekete geçer ve tüm birliklerini hareketlendirir. Kutalmış Rey’e yürüyüp tahtı alabilecek mi? Kardeşi Rasul Tegin’le Kutalmış’ı zor bir mücadele bekler. Vaspurakan ve Surmari’yi yeniden ele geçiren Grigor ve Leon’un yeni

Alparslan: Büyük Selçuklu, TRT 1'de yayınlanan ve 13 Mart 2023 Pazartesi günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Alparslan: Büyük Selçuklu programının yayını, 23:10'da yayınlanan Dizi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

13 Mart 2023 Pazartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Alparslan: Büyük Selçuklu programı yayını başlayacaktır.