Alparslan: Büyük Selçuklu

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Alparslan: Büyük Selçuklu, 16 Ocak 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Alparslan: Büyük Selçuklu programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yınal, Sultan Tuğrul tarafından boğularak öldürülür ve Selçuklu mülkünde bir hikaye sona erer. Alparslan asi melikin isyanını bastırarak vazifesinde muvaffak olur ve Selçuklu’yu büyük bir iç kavgadan kurtarır. Sultan Tuğrul yeni hedefi gösterir: Ani! Alparslan Ani’ye yapacağı seferlerde neleri planlayacak? Ani’nin fethinde hem dış hem iç mücadelelerde önüne çıkacak olanları bertaraf edebilecek mi? Çağrı’nın vefatından sonra Tuğrul ona kol kanat gerecek mi? Besasiri savaş meydanından kaçar, Alpagutlar peşine düşer. Alparslan, Besasiri’nin canını alabilecek mi, yoksa Besasiri’nin yeni tertipleriyle mi uğraşacak? Seferiye, Melikşah’ı dünyaya getirir ve Alparslan’a bir oğul verir. Zeren’in kötü emellerinde ileri gidip Melikşah’ı da hedef tahtasına koyacak mı? Seferiye, farkında olmadığı yanı başındaki tehlikeye karşı Melikşah’ı koruyabilecek mi? Yınal’ın isyanına katılmayan Kutalmış’ın hedefinde yalnızca taht vardır. Yınal’a tahtın yolunu açmamasının sebebi de tahtın bir gün kendisine k

Alparslan: Büyük Selçuklu, TRT 1'de yayınlanan ve 16 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Alparslan: Büyük Selçuklu programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

16 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Alparslan: Büyük Selçuklu programı yayını başlayacaktır.