Alparslan: Büyük Selçuklu

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Alparslan: Büyük Selçuklu, 19 Aralık 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Alparslan: Büyük Selçuklu programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Besasiri yaptığı plan neticesinde Çağrı’yı yaralamış ve bu sayede Alparslan’ı üstüne çekmeyi başarmıştır. Sultan Tuğrul’a, Yınal meselesini konuşmaya giden Alparslan, Çağrı’nın öldüğü haberini alınca yönünü Besasiri’ye çevirmiş ve dişe diş bir vuruşmadan sonra Besasiri’nin kurduğu tuzakla esir olmuştur. Alparslan, Besasiri’nin elinden nasıl kurtulacak? Alparslan’ı kurtarmak isteyenler kendilerini ifşa ederek kimliklerini açığa çıkarırlar. Alparslan’ın esir düştüğünü öğrenen Seferiye hemen harekete geçerek onu kurtarmaya çalışır. Grigor da Alparslan’ın esir edildiğini öğrenince harekete geçer ve Besasiri ile görüşür. Grigor’un Alparslan için planı ne? Onu Besasiri’ye mi bırakacak, yoksa kendisi mi alacak? Öte yandan Sultan Tuğrul, Vaspurakan’a gelir ve Yınal’a Vaspurakan’ı alma hükmünü kendisinin verdiğini söyler. Ancak Yınal’ın attığı neft işleri değiştirmiştir. Öke ile tahta yürüyüşünün ilk adımlarını atmaya başlayacak olan Yınal, emellerini hayata geçirmek için hangi şartları sağlam

Alparslan: Büyük Selçuklu, TRT 1'de yayınlanan ve 19 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Alparslan: Büyük Selçuklu programının yayını, 23:55'te yayınlanan Teşkilat isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

19 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Alparslan: Büyük Selçuklu programı yayını başlayacaktır.