Alparslan: Büyük Selçuklu

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Alparslan: Büyük Selçuklu, 21 Kasım 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Alparslan: Büyük Selçuklu programını saat 21:00'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Alparslan, Abbasi Halifesinin karşısına çıkar, Büveyhilerin Hacerülesved’in çalınan büyük parçasını ele geçirdiğini öğrenir. Vazifesi ise mübarek taşı onlar Fatımi Halifesine vermeden alıp Abbasi Halifesine getirmektir. Yaptığı tertiple Fatımi Halifesinin taşı teslim almak üzere Besasiri’ye gönderdiği elçi heyetinin yerine geçer. Besasiri Alparslan’ı tanımadığı için bunu farketmez. Alparslan, Besasiri kendisini fark etmeden taşı alabilecek mi? Besasiri bu durumu ne zaman fark edecek? Hacerülesved’i Kabe’ye tekrar yerleştirmek için Alparslan neler yapacak? Vaspurakan’daki boşluktan yararlanan Arslan Yusuf ihtilal hayalleri kurar. Seferiye ve Buharalı komutanlar ile tertibini yapmış ve gece yarısı bütün ileri gelenleri öldürerek ilk ayaklanmayı başlatır. Seferiye de kendisine Öke’yi ayırdığını söyleyerek onun yanına gider. Seferiye ihtilale katılarak babasının yanında mı saf tuttu, yoksa başka bir planı mı var? Grigor, hem Süleyman’ın kaçışı hem de Alpagut’un casus olduğunu anlayamamas

Alparslan: Büyük Selçuklu, TRT 1'de yayınlanan ve 21 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan Senegal - Hollanda isimli programdan sonra saat 21:00'de başlayacak.

Alparslan: Büyük Selçuklu programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

21 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 21:00'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Alparslan: Büyük Selçuklu programı yayını başlayacaktır.