Alparslan: Büyük Selçuklu

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Alparslan: Büyük Selçuklu, 7 Kasım 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Alparslan: Büyük Selçuklu programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Alparslan alplarını idamdan kurtarmak için önceki gün asılanlardan birisinin yerine geçer ve en kritik anda meydana çıkar. Avar’ın ipini kesip, onu ölümden kurtarır. Ama o sırada hastalığı iyice artar ve Alparslan yere yıkılır. Alparslan, Grigor’un eline mi düştü? Yoksa yeni bir hamleyle kurtarılacak mı? Avar’ı kurtaran Alparslan Artuk ve Atsız’ı da ipten alabilecek mi? Grigor Süleyman’ı bulduğunda Ani’de değil daha güvenli olacağını düşünerek Sevaste’ye göndermeyi planlar. Alpagut bu plana dahil olmaya çalışarak Süleyman’ı esaretten kurtarmak için girişimde bulunur. Alpagut Süleyman’ı kurtarmak için her şeyi göze alacak mı? Hacerülesved’in büyük parçasını eline geçiren Büveyhiler, Arslan Besasiri eliyle bunu Fatımî Halifesine göndererek İslâm’ın birliğini sağladıklarını iddia ederler. Abbasî Halifesi ise bu durumu kendi lehlerine çevirmek istemektedir. Tuğrul ile yaptıkları görüşmede bu görev için Alparslan’ı görevlendirmeye karar verirler. Alparslan hastalığının da şifası için

Alparslan: Büyük Selçuklu, TRT 1'de yayınlanan ve 7 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Alparslan: Büyük Selçuklu programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

7 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Alparslan: Büyük Selçuklu programı yayını başlayacaktır.