Alparslan: Büyük Selçuklu

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Alparslan: Büyük Selçuklu, 10 Ekim 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Alparslan: Büyük Selçuklu programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Üzerine atılan iftiradan kurtulan Alparslan, Grigor’un daveti üzerine Ani’ye gitmiş, Alpagut’un idam sehpasındaki vaziyeti karşısında şaşkınlığa düşmüştü. Yanında Akınay da bulunan Alparslan, Alpagut’un idamı karşısında ne yapacak? Akınay’ın Alpagut’un idamına tepkisi ne olacak? Grigor’un bu daveti sadece Alpagut için miydi yoksa başka bir plan peşinde mi? Arslan Yusuf’un dört gözle beklediği Seferiye ile Alparslan’ın düğününde neler olacak? Yınal’ın asla razı olmadığı bu evliliğin gerçekleşmesi nelere sebep olacak? Buhara ahalisi bu evliliğe karşı çıkacak mı?

Alparslan: Büyük Selçuklu, TRT 1'de yayınlanan ve 10 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Alparslan: Büyük Selçuklu programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

10 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Alparslan: Büyük Selçuklu programı yayını başlayacaktır.