Alparslan: Büyük Selçuklu

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Alparslan: Büyük Selçuklu, 25 Nisan 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Alparslan: Büyük Selçuklu programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kekavmenos ile kurdukları planla kaleye sızan Alparslan, Diyojen’in karşı hamlesiyle zindanda mahsur kalır. Alplarının da askerler tarafından esir alınması, Alparslan’ı zor durumda bırakır. Alparslan kaleden nasıl kurtulacak, alplarını da kurtarabilecek mi? Alparslan ile yaptığı plan açığa çıkan Kekavmenos, kendini savunmak için ne yapacak? Alparslan’ı köşeye sıkıştıran Diyojen, Alparslan’ı serbest bırakacak mı, yoksa onun üzerinden yeni bir oyun mu tertip edecek? Liparit Kardeşler bu oyunun neresinde? Yaylaya giden oba hatunları Liparit Kardeşler tarafından saldırıya uğrar. Akınay ağır yara alır. Akınay ölecek mi, hatunlar bu saldırıdan nasıl kurtulacak? Liparit Kardeşler’in Alparslan’a yanıtı sert mi olacak? İşbirliği yapan Dukas ve Yınal’ın kendi hedefleri doğrultularında planları ne olacak? Yınal, Ferzat ile bir işbirliğine gidecek mi? Dukas, Bizans içindeki dinamikleri yeniden şekillendirebilecek mi?

Alparslan: Büyük Selçuklu, TRT 1'de yayınlanan ve 25 Nisan 2022 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan Ramazan Sevinci isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Alparslan: Büyük Selçuklu programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

25 Nisan 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Alparslan: Büyük Selçuklu programı yayını başlayacaktır.