Alparslan: Büyük Selçuklu

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Alparslan: Büyük Selçuklu, 15 Kasım 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Alparslan: Büyük Selçuklu programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ölüm kıskacındaki Alparslan son anda kurtulurken, Selçuklu ve Bizans orduları karşı karşıya gelir. Pasinler Ovası tarihin en uzun ve kanlı savaşlarından birine ev sahipliği yaparken, Alparslan şehit edilen Şehzade Hasan ve her Türk’ün intikamını almaya karalıdır. Diğer yandan obadaki tüm gözler ise çağrı Bey’e hançer indirirken yakalanan Akça’nın üzerindedir. Akça göründüğü gibi Bizans’tan kaçan masum bir Türkmen kızı mıdır, yoksa Selçuklu’yu yok edecek sinsi bir planın anahtarı mı? Savaş sonrası İmparator’dan gelen sürpriz emir Bizans’ı karıştırır. Ani Tekfuru Kekavmenos, Selçuklu’ya darbe vuracak yeni hamlesini yaparken, General Dukas’ın beklenmedik hareketi herkesi şok eder.

Alparslan: Büyük Selçuklu, TRT 1'de yayınlanan ve 15 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Alparslan: Büyük Selçuklu programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

15 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Alparslan: Büyük Selçuklu programı yayını başlayacaktır.