Allı Zeynebim

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Allı Zeynebim, 25 Eylül 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Allı Zeynebim programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Köy ağası Doğan Bey’in küçük kızı Zeynep, hiçbir mal varlığı olmayan Murat'a aşıktır. Büyük kızı Ayşe'yi evlendirmek isteyen Doğan Bey, Dursun Ağa’yı görücüye çağırır. Fakat Ayşe de Hasan isimli bir gençle görüşmektedir. Bir tesadüf sonucu Zeynep'le karşılaşan Dursun Ağa’nın oğlu Mehmet, genç kıza aşık olur. Mehmet, Ayşe ile evlenmek istemediğini babasına söyler ancak onu razı etmesi mümkün olmaz. Babasının dayatması sonucu Ayşe için görücüye giden Murat, gittikleri evde karşısında Zeynep’i görünce şaşırır babasından Zeynep’i ister. Bu durum, Zeynep'le sevgilisi Murat'ı önemli bir kararın eşiğine getirir.

Allı Zeynebim, Kanal 7'de yayınlanan ve 25 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Allı Zeynebim programının yayını, 09:30'da yayınlanan Cuma Sohbetleri isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

25 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Allı Zeynebim filmi yayını başlayacaktır.