Aldatmak

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aldatmak, 15 Nisan 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Aldatmak programını saat 15:45'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Güzide, Tarık’ı öldürmeye teşebbüs ile suçlandığını duyunca şaşkınlık içinde kalır. Bütün süreci olgunlukla karşılasa da perde arkasındaki asıl suçlu Yeşim’i hafife almamalıdır. Babalarının ikiyüzlülüğüyle bir kez daha karşı karşıya gelmek üzere olan Oylum ve Ozan, aynı zamanda kendi sorunlarında boğulmaktadır. Hamile olduğunu öğrenen Oylum kendini hazır hissetmese de Behram’ın duyguları bambaşkadır. Zeliş’e her geçen gün daha fazla kapılmakta olan Ozan ise ilk kez sevdiği kadının arkasından iş çevirmek zorunda kalacaktır. Yeşim’in akıl oyunları Tarık’ın kafasını allak bullak ederken, beklemediği birinin planlarını bozması sinirlerini alt üst eder. Tarık’ın entrikaları arasında hapsolmuş Sezai ise ziyaretine gelen sürpriz bir isim sayesinde özgürlüğüne bir adım daha yaklaşır.

Aldatmak, atv'de yayınlanan ve 15 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 13:00'te başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli programdan sonra saat 15:45'te başlayacak.

Aldatmak programının yayını, 18:45'te yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

15 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 15:45'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Aldatmak dizisi yayını başlayacaktır.