Aldatmak

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aldatmak, 31 Ocak 2023 Salı günü ekrana geliyor. Aldatmak programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tarık’ın acımasız yönüyle bir kez daha karşılaşan Güzide, kariyerine son veren depremin artçıları ile mücadele etmek zorundadır. Bu süreçte Güzide’nin gözleri en çok Sezai’yi arasa da Ozan’ın son müdahalesi yüzünden Sezai’yle aralarına giren mesafenin farkında değildir. Oylum ve Ozan, Elmas ile işbirliği yapar ve babalarına karşı harekete geçer. Tarık’ın kendini koruma hamlelerini savuşturmak için ondan birkaç adım önde olması gerektiğini bilen Elmas’ın büyük bir planı vardır. Girdiği yeni işte casusluk faaliyetlerini sürdüren Ozan, Oylum’a bir itirafta bulunurken Oylum, Ozan ve Selin’in arasını yapmak için bir etkinlik organize eder. Etkinlik gecesi ne Oylum ne de Selin yaşayacakları büyük hayal kırıklıklarından haberdardır.

Aldatmak, atv'de 31 Ocak 2023 Salı günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Aldatmak programının yayını, 03:35'te yayınlanan Mutfak Bahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

31 Ocak 2023 Salı günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Aldatmak dizisi yayını başlayacaktır.