Aldatmak

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aldatmak, 22 Eylül 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Aldatmak programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Başarılı bir aile mahkemesi hakimi olan Güzide’nin şans eseri öğrendiği gerçekler ile ailedeki tüm taşlar dökülmeye başlar. Güzide’nin kocası Tarık, yıllardır ailesinden çok büyük bir sır saklayıp kendine bir aile kurmuş ve bunu herkesten saklamıştır. Güzide ve Tarık’ın hem güzel hem zeki kızları Oylum, ailesinin sandığının aksine hayallerinin peşinden koşmak için yalan üzerine bir hayat kurmuştur. Evin oğlu Ozan’ın ise kolay yoldan zengin olma hevesi başına büyük dertler açacaktır. Yıllardır ailesi tarafından “aldatıldığını” öğrenen Güzide’nin esas davası ailesiyle olacaktır.

Aldatmak, atv'de yayınlanan ve 22 Eylül 2022 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Aldatmak programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

22 Eylül 2022 Perşembe günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Aldatmak dizisi yayını başlayacaktır.