Alaska Dinazorlarının İzinde

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Alaska Dinazorlarının İzinde, 21 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Alaska Dinazorlarının İzinde programını saat 05:15'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Paleontologlardan oluşan bir ekip, Kuzey Kutup Dairesi’nin buzlu vahşi doğasında macera dolu bir yolculuğa çıkıyor ve – 35 derece soğuğa rağmen burayı iki haftalığına evleri yapıyorlar. Gerçekten eşsiz, keşfedilmemiş ve çığır açan bir buluşları olduklarını düşünüyorlar: Alaska’nın kayıp dinazorları.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Alaska Dinazorlarının İzinde, National Geographic'de yayınlanan ve 21 Ağustos 2022 Pazar günü saat 03:50'de başlayan Mısır'ın Kayıp Hazinelerinin Peşinde isimli programdan sonra saat 05:15'te başlayacak.

Alaska Dinazorlarının İzinde programının yayını, 06:00'da yayınlanan Hazen Audel ile Kabile Yaşamı 3 isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

21 Ağustos 2022 Pazar günü saat 05:15'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Alaska Dinazorlarının İzinde yaşam programı yayını başlayacaktır.