Akropolis: Antik Kalenin Sırları

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Akropolis: Antik Kalenin Sırları, 8 Kasım 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Akropolis: Antik Kalenin Sırları programını saat 20:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Atina'nın kalbinde, antik bir şehrin kalıntıları 2000 yılı aşkın bir süredir varlığını sürdürüyor. MÖ 5. yüzyılda inşa edilen görkemli tapınaklar ve anıtlar kompleksi Akropolis, Antik Yunanistan'ın bize bıraktığı en olağanüstü mimari eser olmaya devam ediyor. CGI ve önde gelen uluslararası uzmanların açıklamaları sayesinde, Antik Çağ'ın kayalık bir tepesinin anıtsal ve ölümsüz bir başyapıta dönüşmesini sağlayan Antik Yunan'ın en büyük mühendislerinin yaratıcılıklarını keşfediyoruz.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Akropolis: Antik Kalenin Sırları, National Geographic'de yayınlanan ve 8 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan Mühendislik Felaketleri isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Akropolis: Antik Kalenin Sırları programının yayını, 21:00'de yayınlanan Gordon Ramsay ile Rota Dışı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

8 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Akropolis: Antik Kalenin Sırları yaşam programı yayını başlayacaktır.