Aile

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aile, 25 Nisan 2023 Salı günü ekrana geliyor. Aile programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Aslan ve Devin, öğrendikleri gerçekle yüzleşemeden; gelen bir telefonla kendilerini hastanede bulurlar. Yağmur’un tedavisi sürerken; ona bunu yapanın Serhat Koruzade olduğunu öğrenen Hülya ise ailesini korumak için harekete geçer. Aslan; Serhat’ı öğrenmeden tüm deliller yok edilmelidir. Hülya bu konuda Cihan’ı, kendisine yardım etmeye mecbur bırakır. Aslan bir haftanın sonunda Yağmur’a zarar veren kişinin Serhat olduğunu bulur. İşler şimdi içinden çıkılamayacak bir hale girmiştir. Ancak Devin ve Hülya, kendi doğrularıyla Aslan’ın karşısında duracaklardır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Aile, Show TV'de yayınlanan ve 25 Nisan 2023 Salı günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Aile programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

25 Nisan 2023 Salı günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Aile dizisi yayını başlayacaktır.