Aile

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aile, 21 Mart 2023 Salı günü ekrana geliyor. Aile programını saat 23:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Evlenme teklifinden sonra Aslan ve Devin, birbirlerini daha yakından tanımaya karar verirler. Evlilik teklifinden haberdar olan Hülya, ailesini korumak adına Aslan ve Devin için bir evlilik sözleşmesi hazırlatır. Bu sözleşme onu Aslan’la karşı karşıya getirirken; diğer taraftan Aslan’ı bu evlilik için kendi önlemini almaya itecektir. Ancak Devin’in inandığı tüm değerlerini yerle bir edecek bu önlem, ikilinin ilişkisini büyük bir sınavdan geçirecektir. Diğer yandan, belgesel projesi için Ati’nin İbo’yla anlaştığını öğrenen Aslan, ikilinin ortaklığını bozmak için harekete geçerken bu durum bir savaşın fitilini ateşler.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Aile, Show TV'de yayınlanan ve 21 Mart 2023 Salı günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 23:15'te başlayacak.

Aile programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

21 Mart 2023 Salı günü saat 23:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Aile dizisi yayını başlayacaktır.