Aile Bağları

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Aile Bağları, 3 Haziran 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Aile Bağları programını saat 03:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

New York'un sakin bir kasabasında yaşayan Kendall ailesi için hayat, hiç de kolay değildir. En büyük oğulları Kent, Irak'ta savaşmış ve ordudan atılmıştır. Savaşın psikolojik ve fiziksel yaralarıyla mücadele ederken en büyük yardımcısı kardeşi Todd'tur. Diğer yandan ailenin küçük kızı Deedee, özel ihtiyaçları olan ve bakıma muhtaç bir kızdır. Anne Elaine, kendini hem Kent'e hem de Deedee'ye adamıştır. Todd ise ailesinin tüm ihtiyaçları ile ilgilenirken bir yandan da kendi yolunu çizmeye çalışmaktadır

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Aile Bağları, Show TV'de yayınlanan ve 3 Haziran 2021 Perşembe günü saat 00:30'da başlayan Çukur isimli programdan sonra saat 03:15'te başlayacak.

Aile Bağları programının yayını, 04:30'da yayınlanan Sevcan'la Lezzet Yolunda isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

3 Haziran 2021 Perşembe günü saat 03:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Aile Bağları filmi yayını başlayacaktır.