Ah Nerede

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ah Nerede, 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Ah Nerede programını saat 16:45'te Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İstanbul'a babaları tarafından okumaları için gönderilen üç kardeş, okullarını ihmal ederler. Kardeşlerden biri kumar oynar, biri siyasi olaylara karışır, diğeri ise çapkınlık peşinde koşar. Ferit, kızlarla gününü gün ederken aynı anda birkaç sevgiliyi idare etmektedir. Bir gün, bir mağazada tezgahtarlık yapan bir kızla tanışır ve onu da tavlamak ister. Ancak, kız çetin cevizdir ve Ferit'in işi zordur. Ne yapıp, ne edip kızı ikna eden Ferit, eski sevgililerinin ortaya çıkmasıyla zorda kalır. Kardeşlerin taşrada yaşayan ailesi çocuklarının okumadığını öğrenince işler karışır. Babaları onları zorla memlekete geri götürür. Orada ağır işlerde çalıştırmaya başlar. Ancak, aşkı yüreğinde giderek büyüyen Ferit, İstanbul'a dönüp hem calışmak hem okumak hem de sevdiği kızın gönlünü almak istemektedir. Kardeşlerinden de destek gelince üç kardeş yeniden İstanbul'un yollarını tutarlar.

Ah Nerede, Star TV'de yayınlanan ve 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 13:30'da başlayan Aramızda Kalsın isimli programdan sonra saat 16:45'te başlayacak.

Ah Nerede programının yayını, 18:45'te yayınlanan Star Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

19 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 16:45'te Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Ah Nerede filmi yayını başlayacaktır.

Star TV (19.07.2021)
06:00
07:00
10:30
16:45
18:45