Ağlama Anne

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ağlama Anne, 11 Kasım 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Ağlama Anne programını saat 00:15'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Birbirlerine aşık olan ve evlenmeye karar veren Tarık'la Ayşegül, kararlarını ailelerine açıklar. Ancak, Ayşegül'ün annesi bu evliliğe karşı çıkar. Bunun üzerine Ayşegül ve Tarık, köyü terk ederek kasabaya yerleşir. Kızının hasretine daha fazla dayanamayan annesi üç yıl sonra kızı Ayşegül’ü ziyarete gelir. Fakat bu ziyaret geçmişe ait sırlarında ortaya çıkmasının bir başlangıcı olur. Ayşegül’ün annesiyle kayınpederi Halil Bey arasında geçmişte bir gönül ilişkisi yaşanmıştır. Bu nedenle Tarık’ın amcası da öldürülmüştür. Tarık ve ailesi bu gerçeği öğrendikten sonra Ayşegül ve annesine tavır alır ve onları kabullenmek istemez. Böylece Ayşegül ve annesi için zor günler başlar.

Ağlama Anne, Kanal 7'de 11 Kasım 2021 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Ağlama Anne programının yayını, 03:00'te yayınlanan Tekrar Programlar isimli program başlayana kadar devam edecek.

11 Kasım 2021 Perşembe günü saat 00:15'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Ağlama Anne filmi yayını başlayacaktır.