Adım Farah

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Adım Farah, 16 Nisan 2024 Salı günü ekrana geliyor. Adım Farah programını saat 06:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mehmet'in komaya girmesi sebebiyle hapise giren Tahir, özgürlüğüne kavuştuğunda bambaşka bir Farah'la karşılaşır. Behnam tarafından kıskıvrak yakalanan Farah, Behnam'dan ve yapabileceklerinden ölümüne korkarak Tahir'i boşanmak istediğine ikna etmeye çalışır. Çocukluğundan beri kendisine acımasız davranan, onu bir canavara çeviren hayat; Tahir için Farah ve oğlu sayesinde bir süreliğine iyi gitmiş, sanki bahtı yüzüne gülmüştür. Huzurlu bir evin, mutlu bir ailenin, kendisini seven bir kadının düşüdür bu. Tahir bu düşün yok olmaması için mücadele verir.

Adım Farah, FOX'de yayınlanan ve 16 Nisan 2024 Salı günü saat 06:00'da başlayan İnadına Aşk isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Adım Farah programının yayını, 08:00'de yayınlanan İlker Karagöz İle Çalar Saat Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

16 Nisan 2024 Salı günü saat 06:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Adım Farah dizisi yayını başlayacaktır.