Adım Farah

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Adım Farah, 2 Nisan 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Adım Farah programını saat 13:00'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tahir'den gelen donör müjdesi ile Farah, Mehmet'e tanıklık yapmaktan vazgeçer. Mehmet'in Farah'ın peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Olayların ardından Aga ile Tahir büyük restleşirler ve Tahir için hem Farah'ı hem de kendisini koruması gereken belirsiz bir süreç başlar. Olayların beklenmedik bir şekilde kontrolden çıkmasıyla ise Farah'ın deport korkusu gerçeğe dönüşür. Tahir, Farah'ı kurtarmak için artık zamana karşı yarışmak zorundadır. Farah, Tahir'in de çabasıyla kurtulur belki ama bu macera Tahir ve Farah'ın öngöremediği yeni bir problemin de kapısını aralamıştır.

Adım Farah, FOX'de yayınlanan ve 2 Nisan 2023 Pazar günü saat 11:20'de başlayan Benden Söylemesi isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Adım Farah programının yayını, 16:00'da yayınlanan Yasak Elma isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

2 Nisan 2023 Pazar günü saat 13:00'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Adım Farah dizisi yayını başlayacaktır.