Adım Farah

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Adım Farah, 26 Mart 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Adım Farah programını saat 16:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tahir'in Farah’ın yerine tetiği çekmesi Aga ve Tahir arasında yeni bir soruna yol açar. Hısımlık bitmiş, hasımlık mı başlamıştır? Aga, Tahir’e emrine karşılık gelmenin bedelini ağır ödetecektir. Farah’ın hayatta kalmak için Tahir’den başka güvenecek kimsesi kalmamıştır. Tahir, Farah’ı ve Kerimşah’ı korurken, Kerimşah’ın Mehmet’e her şeyi anlattığından ikisinin de haberi yoktur. Farah, Mehmet’in Kerimşah’la konuştuğunu öğrenince, oğlundan uzak durması için onu uyarır. Bu sırada Mehmet; Farah’a, güvendiği Tahir’in geçmişini kanıtlarla anlatacak ve kendisi için en doğru kararı vermesini isteyecektir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Adım Farah, FOX'de yayınlanan ve 26 Mart 2023 Pazar günü saat 13:00'te başlayan Ego isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Adım Farah programının yayını, 19:00'da yayınlanan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

26 Mart 2023 Pazar günü saat 16:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Adım Farah dizisi yayını başlayacaktır.