Adım Farah

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Adım Farah, 9 Mart 2023 Perşembe günü ekrana geliyor. Adım Farah programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Farah bir kez daha kaderinden kaçamamış Tahir’e yakalanmıştır. Ali Galip’in hayatını kurtarması onu şimdilik hayatta tutarken Tahir’le beraber Ali Galip’in kendisi için vereceği kararı beklemeye başlar. Ali Galip’in hayatını kurtaran ama öte yandan oğlunun hayatını tehdit eden bu kadınla ve onun oğluyla ilgili aldığı karar Farah’a şimdilik nefes aldırsa da gelecek belirsizdir. Tahir ise Ali Galip’in asıl kararıyla bir çıkmaza girer. Hayatı boyunca ona sahip çıkan patronun her emrini yerine getiren Tahir, bu sefer kalbi ve aklı arasında bir yerde sıkışıp kalır. Masum bir kadının canını alıp hasta bir çocuğun bu hayatta annesiz kalmasına sebep mi olacak yoksa Farah’ın hayatta kalmasına yardımcı mı olacaktır?

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Adım Farah, FOX'de yayınlanan ve 9 Mart 2023 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Adım Farah programının yayını, 22:45'te yayınlanan Ego isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

9 Mart 2023 Perşembe günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Adım Farah dizisi yayını başlayacaktır.