Adım Adım Sağlık

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Adım Adım Sağlık, 19 Mart 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Adım Adım Sağlık programını saat 03:15'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Adım Adım Sağlık, koruyucu ve önleyici sağlık algısını oluşturmak, sağlık adına doğru bilinen yanlışları düzeltmek hedefiyle yola çıkıyor. Program, sağlığa dair tüm merak edilenleri ve bilinmesi gerekenleri, hasta öykülerini, uzman görüşleri ve sosyal deneyleri ekrana getiriyor. Düşük kalorili beslenme vücudu nasıl etkiler? Aralıklı beslenme ile düşük kalorili beslenme arasında fark var mı? Sıcak kemoterapi nedir? Sıcak kemoterapi tedavisi nasıl uygulanıyor? Prof. Dr. Murat Aksoy ve İpek Dağıstanlı soruyor, Prof. Dr. Murat Baş ve Prof. Dr. Umut Barbaros yanıtlıyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Adım Adım Sağlık, NTV'de yayınlanan ve 19 Mart 2023 Pazar günü saat 03:10'da başlayan Hava Durumu isimli programdan sonra saat 03:15'te başlayacak.

Adım Adım Sağlık programının yayını, 03:55'te yayınlanan Hava Durumu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

19 Mart 2023 Pazar günü saat 03:15'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

Adım Adım Sağlık yaşam programı yayını başlayacaktır.