Ada Masalı

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ada Masalı, 1 Aralık 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Ada Masalı programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kırlangıç Adası Maratonu'nun telaşı ve hazırlıkları tüm adayı sarar. Görkem, Sadık’ı maratonda yarıştırmayı kafasına koyarken onu zorlu bir hazırlık sürecine sokar. Maraton için adaya gelen gizemli gazeteci Hasan, Selma için büyük bir tehdit unsuru olurken bu gazeteci, Nehir’in hayatında radikal kararlar almasına sebep olacaktır. Haziran ile Poyraz çifti ile Melisa ile Alper çifti birbirlerini ne kadar iyi tanıdığına dair bir yarışa tutuşur. Biricik ile Beyazıt, ilişkilerinde yeni bir sorunla karşı karşıya kalırken Haziran ile Poyraz’ın aldığı karar herkesi şaşırtacaktır.

Ada Masalı, Star TV'de yayınlanan ve 1 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 18:30'da başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Ada Masalı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

1 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Ada Masalı dizisi yayını başlayacaktır.