23 Nisan Coşkusu

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen haber programı 23 Nisan Coşkusu, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. 23 Nisan Coşkusu programını saat 11:05'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 95. yılında TBMM’den canlı olarak yapılacak yayında Milli Mücadele süreci, milli mücadelenin kahramanları, Kurtuluş Savaşı komutanlarının çocukları o günleri kendi gözlerinden anlatıyor. İstanbul Beykoz Çayırı’ndaki bir diğer canlı yayın noktasında ise Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği bu bayram renkli kutlamalar ve daha şimdiden uluslararası başarılara imza atan çocuklarla birlikte karşılanıyor. Mustafa kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu ev ve çocukluğu ise Yunan tarihçilerin gözünden anlatılıyor.

23 Nisan Coşkusu, NTV'de yayınlanan ve 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 11:00'de başlayan Haber Bülteni isimli programdan sonra saat 11:05'te başlayacak.

23 Nisan Coşkusu programının yayını, 11:30'da yayınlanan Tekno Hayat isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 11:05'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

23 Nisan Coşkusu haber programı yayını başlayacaktır.