Zor Ölüm 4

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Zor Ölüm 4, 21 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Zor Ölüm 4 programını saat 16:10'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Geçen yıllarda artık yaşlanmaya başlayan polis memuru John McClane, karısından boşanmış ve alkol tedavisi görmektedir. Artık polis departmanında çalışmayan McClane, devlete bağlı bir güvenlik biriminde tehlikeli bilgisayar korsanlarını takip etmektedir. Matt Foster isimli genç bir korsanı tutuklamak için yolda olduğu sırada, üstelik trafiğin içinde sıkışmış durumda iken, bir terörist saldırısı yaşanır. Greg Pope tarafından yönetilen bir bilgisayar korsanları çetesi, Amerika’nın bilgisayar altyapı unsurlarına saldırıp, sistemleri teker teker kapatmaktadırlar. Çete, bankalar arası bilgisayar ağlarına ve borsaya da müdahale etmiştir. Amerika’nın ekonomisi çökmeye başlamıştır. Bütün ulus çöküp dağılmadan önce McClane ve Foster ikilisinin teröristlerin ne yapmaya çalıştıklarını anlayıp, bir an önce onları durdurmaları gerekmektedir.

Zor Ölüm 4, atv'de yayınlanan ve 21 Ağustos 2022 Pazar günü saat 12:55'te başlayan Gül Masalı isimli programdan sonra saat 16:10'da başlayacak.

Zor Ölüm 4 programının yayını, 18:40'ta yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

21 Ağustos 2022 Pazar günü saat 16:10'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Zor Ölüm 4 filmi yayını başlayacaktır.