Zihin Oyunları

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Zihin Oyunları, 14 Haziran 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Zihin Oyunları programını saat 19:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Emmy adaylığı bulunan belgesel beynimizin dünyayı nasıl algıladığının ardında yatan çarpıcı bilimi, dördüncü sezonu ile ekranlara taşımaya devam ediyor. Geçtiğimiz Kasım ayında Türkiye’ye gelerek Brand Week’e konuk olan ve ilham verici konuşmasıyla beyinlerimize çağ atlatan programın sunucusu Jason Silva, birbirinden ilgi çekici deneyler ve interaktif oyunlarla beynin nasıl aldanabileceğini gözler önüne serecek. Jason Silva’ya yine dünyanın en önde gelen ve alanında uzman nörolog ve psikologlarından oluşan bir ekip eşlik ediyor. Hafıza, ahlak, sağduyu, para, yanılgı, paranormal olaylar, uyum gösterme ve beynin sağ ve sol kısımları arasındaki farklara değinen Zihin Oyunları bölümleri, her zamankinden daha da şaşırtıcı ve harika olacak.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Zihin Oyunları, National Geographic'de yayınlanan ve 14 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 18:00'de başlayan Yıldızlarla Buluşma isimli programdan sonra saat 19:00'da başlayacak.

Zihin Oyunları programının yayını, 20:00'da yayınlanan İnanılmaz Makineler isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

14 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 19:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Zihin Oyunları yaşam programı yayını başlayacaktır.