Zeytinyağlı Yiyemem Aman

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Zeytinyağlı Yiyemem Aman, 25 Aralık 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Zeytinyağlı Yiyemem Aman programını saat 23:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Emine, zengin bir ağanın kızıdır. Ağa, bir erkek evlada sahip olmadığı gibi karısını da genç yaşta kaybetmiştir. Kızı Emine’yi, öksüzlük hissetmesin diye de fazla el bebek gül bebek büyütmüştür. Fakat Emine büyüdükçe iyice ele avuca sığmaz, burnu havada ve kimseleri beğenmez biri olur. Eve gelen görücüleri kovmaktan beter edip, babasını misafirlerinin yanında rezil eder. Hüseyin Ağa, kızına şart koşar; ya karşısına kendi istediği birini çıkaracak, ya da Ağa onu münasip gördüğü biriyle evlendirecektir. Emine de zaten ne zamandır sevdalı olduğu Murat’ın onu istemesini beklemektedir. Ama Murat, evlenmeyi düşünmemekte, bütün gün serseri serseri gezip, gününü gün etmektedir. Bir yandan da Emine’nin parasını yemenin peşindedir.

Zeytinyağlı Yiyemem Aman, Kanal 7'de yayınlanan ve 25 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 21:15'te başlayan Baş Tacım isimli programdan sonra saat 23:30'da başlayacak.

Zeytinyağlı Yiyemem Aman programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

25 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 23:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Zeytinyağlı Yiyemem Aman filmi yayını başlayacaktır.