Zeynep'in Hikayesi

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Zeynep'in Hikayesi, 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Zeynep'in Hikayesi programını saat 12:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nihat Bey’in ölümü ile sarsılan Selimoğlu ailesi, vasiyetinin açıldığı gün ikinci bir darbe daha alır. Nihat Bey’in kimsenin bilmediği evlilik dışı bir kızı vardır ve ölümünden sonra ailesinin bu küçük kıza sahip çıkmasını istemektedir. Ailenin büyük oğlu Hakan bu isteğe karşı çıksa da aile küçük kızın ortada kalmasına izin vermez. Bu sırada aile yeni bir haberlerle sarsılır. Evin büyük oğlu Hakan için doktorlar kan kanseri teşhisi koyarlar. Hakan’ın önceden tehdit olarak gördüğü kardeşi Zeynep şimdi onun için büyük bir umut haline gelmiştir.

Zeynep'in Hikayesi, Kanal 7'de yayınlanan ve 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 10:00'da başlayan Karadır Kaşların isimli programdan sonra saat 12:00'de başlayacak.

Zeynep'in Hikayesi programının yayını, 13:40'ta yayınlanan Sensiz Olmaz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

31 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 12:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Zeynep'in Hikayesi filmi yayını başlayacaktır.