Zeliş İle İrem

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Zeliş İle İrem, 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Zeliş İle İrem programını saat 08:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zengin kız çocuğu İrem varlık içinde yaşamaktan sıkılmıştır. Her istediğinin anında olmasının hayatını renksizleştirdiğini düşünmektedir. Bir şeyin hayalini kurmamış, ele geçirmek için uğraşmamıştır. Aynı yaşlardaki Zeliş ise yoksulluk içinde büyümektedir. İstediği kıyafeti alabilmek, istediği yemeği yiyebilmek, en güzel oyuncaklarla oynayabilmektir hayali Zeliş’in… Fiziken birbirine çok benzeyen Zeliş ve İrem bir gün karşılaşırlar. Her ikisi de karşısındakinin hayatını merak etmektedir. Aralarındaki olağanüstü benzerlikten de yararlanarak yer değiştirmeye karar verirler.

Zeliş İle İrem, Kanal 7'de yayınlanan ve 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Zeliş İle İrem programının yayını, 10:00'da yayınlanan Yemin isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

7 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 08:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Zeliş İle İrem filmi yayını başlayacaktır.