Zayıflığın Esareti

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Zayıflığın Esareti, 28 Temmuz 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Zayıflığın Esareti programını saat 13:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir sabah uyandığında vücudunun bir kısmını kullanamadığını farkeden yönetmen ve senarist Maud, kısmi felç geçirir. Bu hastalığın ardından 5 ay hastanede kalmak zorunda kalır. Bir yandan hayatını normale çevirmeye çalışırken bir yandan da çekeceği yeni filmi için oyuncu arar. Bir televizyon programında yaptığı dolandırıcıklarla ünlenmiş Vilko’yu görünce aradığı oyuncuyu bulduğuna karar verir. Fakat, Vilko’nun dolandırıcı olması Maud’dan faydalanmasına neden olur.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Zayıflığın Esareti, SinemaTV'de yayınlanan ve 28 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 11:30'da başlayan Çizgi Roman Dünyası isimli programdan sonra saat 13:30'da başlayacak.

Zayıflığın Esareti programının yayını, 15:30'da yayınlanan Kral Arthur: Kılıç Efsanesi isimli film başlayana kadar devam edecek.

28 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 13:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Zayıflığın Esareti filmi yayını başlayacaktır.