Zaman Makinesi 1973

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Zaman Makinesi 1973, 4 Haziran 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Zaman Makinesi 1973 programını saat 00:30'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tolga, bugüne kadar hiç çalışmamış, şımarık ve kendini beğenmiş bir adamdır. Babası Ali Rıza’nın vefatı ile tüm servetin annesine bırakılması ve Tolga’ya sadece ‘Anadol STC 16’ marka eski bir otomobilin kalması Tolga’yı kızdırır. Hemen arabaya atlayıp uzaklaşmak isteyen Tolga, bir anda Anadol ile beraber kendisini gökyüzünde bulur. Araba havalanmış ve bir süre sonra bir plaja iniş yapmıştır. Aracı plajdan alan ve tamirhanesine getiren Kadir Usta; kıyafetleri, konuşma şekli ve tuhaf hareketlerine bakarak Tolga’nın kaçık olduğunu düşünür. Tamir parasını ödeyemeyen Tolga’ya Kadir Usta’nın çırağı olan Çiko acımış ve borç bitene kadar yanlarında çalışmasını teklif etmiştir. Yaşadıklarına anlam veremeyen Tolga, 1973 senesinde olduğunu anlayınca büyük bir şok yaşar.

Bu film, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Zaman Makinesi 1973, Show TV'de 4 Haziran 2021 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:30'da başlayacak.

Zaman Makinesi 1973 programının yayını, 00:45'te yayınlanan Yol Arkadaşım isimli film başlayana kadar devam edecek.

4 Haziran 2021 Cuma günü saat 00:30'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Zaman Makinesi 1973 filmi yayını başlayacaktır.