Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği, 14 Ocak 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği programını saat 18:15'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yıllar önce üretilen ve Orta Dünya topraklarına kandan başka hiçbir şey getirmeyen yüzüklerin sonuncusu, üretiminden yüz yıllar sonra ortaya çıkar. Amcasının kendisine emanet ettiği yüzüğün nelere kadir olduğundan habersiz olan Frodo, büyücü Gandalf'ın anlattıkları sonrasında dehşete kapılır. Bu yüzükten ve müstakbel savaşlardan kurtulmanın tek yolu, gücünü toplamaya çalışan Sauron'u da engellemek için bu yüzüğü yok etmektir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği, SinemaTV'de yayınlanan ve 14 Ocak 2022 Cuma günü saat 16:15'te başlayan Daha İyi Bir Hayat isimli programdan sonra saat 18:15'te başlayacak.

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği programının yayını, 21:30'da yayınlanan Derinlere Yolculuk isimli film başlayana kadar devam edecek.

14 Ocak 2022 Cuma günü saat 18:15'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği filmi yayını başlayacaktır.