Yüz Numaralı Adam

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yüz Numaralı Adam, 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Yüz Numaralı Adam programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ailesinin para kazanması için zorladığı Şaban, girdiği bütün işlerde saflığı yüzünden başarısız olur. Ancak bir gün önemli bir firmanın reklam kampanyasının yüzü olarak seçilir ve Şaban'ın oynadığı reklam büyük bir ilgi görür. O artık bütün reklamlar için aranan yüz olur. Ne var ki, firmanın ürünleri bozuk çıkacak ve vatandaşların Şaban'a güveni azalacaktır. Reklamlarında oynadığı firmayla ilgili gerçekleri öğrenen Şaban, firmaya savaş açar.

Yüz Numaralı Adam, FOX'de yayınlanan ve 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Yüz Numaralı Adam programının yayını, 21:45'te yayınlanan Kazanan Restoran isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

27 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Yüz Numaralı Adam filmi yayını başlayacaktır.