Yuvamı Yıkamazsın

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yuvamı Yıkamazsın, 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Yuvamı Yıkamazsın programını saat 10:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Birbirlerini sonsuz bir aşkla seven İrfan ve Hatice’nin küçük kızları ölümcül bir hastalığa yakalanır. Ameliyat olması için yüz elli bin dolar gerekmektedir. Bu yüklü parayı biraraya getirmek ise deri fabrikasında işçi olarak çalışan İrfan için çok güçtür. Öte yandan fabrikanın sahibi Tuncay Bey'in kızı İrfan’a aşıktır ve karısından boşanıp kendisiyle evlenmesini istemektedir. Karısını seven İrfan ise bu aşka karşılık vermez. Pelin'in İrfan'a olan tutkusu artarken, bu durum aile için kötü sonuçlar doğuracaktır.

Yuvamı Yıkamazsın, Kanal 7'de yayınlanan ve 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 08:00'de başlayan Küçük Kalpler isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Yuvamı Yıkamazsın programının yayını, 12:00'de yayınlanan Gündüz Gece isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 10:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Yuvamı Yıkamazsın filmi yayını başlayacaktır.