Yürekte Sızı

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yürekte Sızı, 4 Eylül 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Yürekte Sızı programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yıllar önce ağanın sevdiği kıza aşık olan ağabeyinin öldürülmesinden sonra kendini dağlara ve geyik avına veren Turan, tamamen duygusuz ve katı bir insan olmuştur. Bir gün ormanda ağa kızı Gönül’e rastlar. Turan, iki eşkıya’nın kaçırdığı genç kızı onların elinden kurtarır. Gönül kendisini kurtaran bu gence aşık olur ve üzerine geyik resmi işlediği bir mendille aşkını ilan eder. Aradan çok geçmez, bütün köy Turan ve Gönül’ün aşkını konuşmaya başlar. Ancak genç kız sevdiğine kavuşamadan ölür. Turan, aşkına kavuşamamanın verdiği acıyla kendini yine dağlara vurur.

Yürekte Sızı, Kanal 7'de yayınlanan ve 4 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Yürekte Sızı programının yayını, 09:00'da yayınlanan Cici Annem isimli film başlayana kadar devam edecek.

4 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Yürekte Sızı filmi yayını başlayacaktır.